Cum alegem plasele de țânțari potrivite

Plasele de tantari le alegem in functie de modelul geamului. Daca avem  o casa cu un design mai special, cu geamul triunghi sau alta forma, atunci puteti intreba firma de termopan ce plase tantari vi s-ar potrivi, aveti nevoie de sfaturi cand vine vorba de casa dumneavoastra. Pana la urma puteti alege ce model vreti, la comanda se poate face orice si in cazul in care nu vi se potriveste ceea ce alegeti, personalul de la firma vine cu variante alternative. Daca aveti un geam termopan de culoarea lemnului puteti opta pentru plasa de tantari in acelasi tot de culoare. Sa nu uitam ca materialele PVC au ajuns sa aiba o gama variata de culori si modele, bineinteles ca nici plasele de tantari nu au ramas in urma si acestea ajung sa fie tot in diferite culori si modele.

 

Ce plase tantari sa aleg?

Pentru un mai mare confort si o etansare mult mai buna puteti apela la plasele de tantari tip rulou, acestea se trag in sus cand nu mai aveti nevoie de ele, in locul special de deasupra ferestrei. Plus ca acestea ofera o mai mare etansare fonica. Totusi recomandarea noastra este sa mergeti pe plasele de tantari standard, sunt mult mai fiabile in timp si se intretin mult mai usor.

 

Cum trebuie efectuate masuratorile pentru plasele de tantari?

Avem de unde alege modelul, culoarea plaselor de tantari dar totul depinde de masuratorile care se fac pentru acestea.

In cazul in care doriti sa luati masuratorile, aveti aici o informatie utila despre cum masuram plasele de tantari.

Daca nu va pricepeti dumneavoastra sa luati masuratorile, nu este nici o problema, puteti chema personalul de la firma de termopan si acestia le iau in locul dumneavoastra. Pana la urma este foarte bine pentru dumneavoastra sa vina o firma sa ia masurile, daca gresesc e mai bine sa fie greseala lor deoarece, datorita garantiei, puteti schimba pe banii lor ceea ce au gresit ei.

Trebuie sa gasiti firma care considerati ca va ofera cele mai bune servicii, sa aflati de valabilitatea lor si de ofertele pe care acestia le fac, de cele mai multe ori puteti observa ca la un numar de servicii, plasele de tantari vor avea o reducere, intr-o anumita masura.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ce nu stiai despre tuburile plexiglas sau tuburile acrilice

lun feb. 8 , 2021
TUBURI ACRILICE (TUBURI PLEXIGLAS) Tuburile acrilice (tuburi plexiglas) pot fi folosite pentru a atrage ochii cumpărătorilor asupra produselor prezentate Fie ca veți dori sa produceți semne publicitare, display-uri de prezentare, obiecte pentru expoziții sau cutii de prezentare pentru diferite produse, luminozitatea, strălucirea și transparenta tuburilor acrilice (tuburi plexiglas) vor  reuși […]